Bambustøj er det nye lækre alternativ i tøjverdenen

Tøj har alle dage været essentieltfor mennesket. I dag er det dog i langt højere grad en måde at udtrykke sig påend blot en nødvendighed for at klare sig gennem hverdagen. Denne måde at se påtøj på er dog ikke nødvendigvis den mest bæredygtige tilgang.

bambus tøj

For hvis du gernevil udtrykke, at du er med på moden, eller du ofte skifter stil, ender duhurtigt med at købe meget tøj og måske ikke bruge det så længe. Du kan dog gørenoget for at øge din opmærksomhed på bæredygtighed, når du køber tøj. Du kan vælge bambus tøj.

Et materiale af både kvalitet og komfort

Bambustøj er det nye og bæredygtigehit på tøjmarkedet. Og hvorfor så det? Det er det, fordi bambus modsat bomuld udvindes på en måde, der er meget skånsom mod miljøet.

At udvinde bambus til bambustøj kræver eksempelvis ikke pesticider, hvilket betyder, at det er langtmere nænsomt mod grundvandet. Derudover er bambus enormt hurtigt voksende,hvilket betyder at man på kort tid kan genoprette den naturlige bevoksning.

Bambustøj er foruden at være merebæredygtigt under produktionen også enormt lækkert at have på. Det er det,fordi det er elastisk på en måde, der holder pasformen og desuden er bådeekstremt åndbart og bakteriedræbende. Dette betyder, at hvis du vælger at købebambustøj i form af eksempelvist strømper, slipper du for at få ildelugtendefødder gennem dagen.

Det åndbare materiale er også særligt rart om sommeren,hvor langt de fleste danskere gerne vil have lette og behagelige stykker tøj på– og samtidigt slippe for skjolder af sved. At investere i bambustøj er altsåikke alene et skridt mod en mere bæredygtig garderobe, men også et klart skridtmod en langt mere komfortabel og lækker hverdag.

Skriv en kommentar