Clinique Camille Hudpleje & Skønhedsklinik

Bliv forkælet og føl dig som en rigtig prinsesse i hjertet af København.

100% afslapning med Clinique Camille

I en travl hverdag med studie, job, børn og familie, samt et hav af fritidsinteresser, kan man hurtigt komme til at glemme sig selv. Hos Clinique Camille giver de dig et pusterum – et univers af velvære – hvor du kan være dig selv og opleve 100% afslapning.

Forkælelse fra top til tå

Hos Clinique Camille bliver der taget godt hånd om dig. På klinikken tilbydes der flere forskellige behandlinger; ansigtsbehandlinger, diamantpeeling, kropsbehandlinger, hårfjerninger, bryn og vipper, massage, make-up, mani- og pedicure. Prøv også en eksklusiv luxusbehandling for to personer – oplagt til en hyggedag med din mor, søster, veninde eller kæreste.

hudpleje

Ikke kun for piger

Mange vil mene at skønhedsklinikker er forbeholdt kvinder, men hos Clinique Camille tilbyder de også særlige behandlinger til mænd. Det kunne bl.a. være hårfjerning, fod behandling med pedicure eller en helt speciel og afslappende omgang massage.

En professionel behandling hver gang

Det grundlæggende princip hos Clinique Camille er, at bringe kunden i centrum. Dette gøres igennem en professionel behandling af et veluddannet personale, der samtidig vil give dig et par personlige råd møntet på din hudtype, negle eller andet.
Alle behandlinger gennemføres med professionelle hudpleje og make-up produkter.