Din Køreskole I København 123trafik.dk

Vi lyver ikke, når vi sætter en pris. Og det 123Trafik aftaler med dig, det holder vi. Vores annoncepriser kan du altid regne med, er den rigtige på markedet, og for dig. Vi vil gerne optræde som markedets mest troværdige partner, og derfor kan du have tillid til os, vores produkter og priser. Det er vore koncept og det giver tilfredse kunder.

køreskole københavn123 Trafi

Prisen er som den er

Vi har sat vores priser, så vi kan være det bekendt. Vi vil ikke være det bekendt, at aflyse aftaler og køretimer i et væk, og vi vil heller ikke være det bekendt, at du kommer til at betale mere end aftalt eller annonceret. Vi har uddannede, top professionelle, registrerede og godkendte kørelærere, der tjener en lovlig og fair løn, for en suveræn oplevelse for dig som kunde. Vores priser er sat, så det er muligt, at uddanne kunderne under forhold, som der ikke er en finger at sætte på. Vi fusker ikke i svinget, og derfor tager vi en helt fair pris.

En god investering

Hvis du har brug for nyt kørekort til bil, mc, trailer eller er der tale om generhvervelse, så er vi specialisterne som også vores kunder anbefaler. Vi glæder os til at møde dig, og hjælpe dig gennem dit forløb, som vi garanterer, bliver problemfrit og uden skuffelser vi er din køreskole i københavn. Vi vil ikke være det bekendt, at du ikke får det som du forventer. Dit kørekort er trods alt en stor investering, som skal tages alvorligt, og som du senere vil glæde dig over, at du foretog hos 123Trafik.