Find den rette a-kasse

At være medlem af en a-kasse er altid en rar sikkerhed at have, hvis der skulle ske noget uventet – fx sygdom eller arbejdsløshed.

Hvad skal du vælge

Ikke to a-kasser er ens. Nogle er tæt knyttet med en fagforening og har også gerne specialiseret sig inden for en bestemt branche. Andre er mere bredt favnende og gerne tager alle nye medlemmer ind uanset uddannelsesniveau og jobsituation.
Med ovenstående i bagtankerne behøver du altså ikke at vælge en bestemt a-kasse, bare fordi du er sygeplejerske, brandmand, ingeniør eller noget helt fjerde. Det er faktisk helt op til dig, hvad du vælge. Undersøg dog om der er nogle fordele, der tiltaler dig særligt.

din akasse

Din A-kasse hjælper dig på vej

Overvejer du at melde dig ind i en a-kasse, eller ønsker du at skifte fra din nuværende a-kasse til en anden – enten pga. pris eller service? Det kan desværre godt være lidt af en jungle, for hvad skal du nu vælge?
Hos Din A kasse har de samlet nogle af landets mest populære a-kasser – altså dem med de bedste tilfredshedsundersøgelser – og sammenlignet priserne hos dem. Dette er med til at give dig et hurtigere og bedre overblik.

Vælg ikke kun ud fra pris

Din A-kasse yder ikke nogen personlig rådgivning, og de kan således ikke sige, hvad der vil fungere bedste for dig. Siden er lavet mhp. at sammenligne priser og service. Hvilken a-kasse du vælger, er op til dig, og det er ikke altid den billigste eller den dyreste, der er bedst.