Find vej gennem junglen af online forbrugslån med Dit Nye Lån.

Få dig et godt overblik

Dit Nye Lån har samlet flest mulige at de online forbrugslån, der findes lige nu. Her er tale om lån, hvor du kan låne fra 500 til 400.000 kr. Find det bedste tilbud til dine behov ved at sammenligne priser, renter og løbetider.

Hold øje med renten

Mange firmaer har fundet ud af, at der er penge i at låne andre folk penge. Indtjeningen kommer via renter og gebyrer. Uheldigvis for dem, er der efterhånden så mange låneudbydere, at renten bliver presset ned mhp. at få fat i flest mulige kunder.

Det kan derfor godt betale sig at tjekke, hvad de forskellige låneudbydere har af godt tilbud på lån, inden du lægger dig fast på et bestemt lån.

Desuden bør du være opmærksom på, hvor lang løbetid lånet er på, således at det også er realistisk at kunne betale det tilbage.

Dit Nye Lån

Banklån

Det skal nævnes at banklån i nogle tilfælde kan være billigere end online lån, men at der selvfølgelig også skal tages højde for at der skal stilles sikkerhed for denne type lån. Desuden tager det også længere at få pengene ind på kontoen både pga. krav om personligt fremmøde, papirarbejde, underskrivning osv.

Du skal ikke stille sikkerhed for online lån, og pengene har du næsten med det samme. Det hele ordnes hjemme fra sofaen lige når du har tid.