Københavns vinduespolering, vinduespolering for private

Vi er Københavns bedste og billigste virksomhed når det handler om vinduespolering. Dette gælder for både private og virksomheder. Som privat du kan endda trække udgiften til vinduespolering fra i SKAT. Det betyder, at din udgift får væsentlig mindre netto, når du kan få fradrag for det på skattebilletten.

skattefradrag for private

Rene vinduer for færre penge når du er privat samt virksomhed. Rengøring er for mange det onde, da det er meget besværligt og det tager lang tid at få gjort. Dette er især for det med vinduerne. Det kan du blive helt fri for med vores hjælp. Hos Københavns Vinduespolering har vi Danmarks bedste vinduespudser og billigste priser for private, så du bliver fri for at spilde din kostbare tid med besvær.

Uanset hvor du bor, så kommer vi forbi og gør dine vinduer rene ved den henholdsvise aftale hos private uden set hvor du bor henne. Der er ikke en opgave der er for stor for vores arbejdere. De sætter en ære i at du bliver mere end tilfreds med resultatet. Hvis vores kunde er utilfreds med resultatet, skal kunden selvfølgelig ikke betale for aftalen. Dette er vores tilfredshedsgaranti.

Denne garanti er både vores kunder og vi meget glade for. Den motiverer os til at være bedst, og det er ikke mange utilfredse kunder vi har. Vi klarer både inde og udeopgaver. Ring til os og få et uforpligtende tilbud, og lad os høre om dine særlige behov. Vores vinduespolering har Københavns bedste vinduespudser priser.

Skriv en kommentar