Populære Hudpleje Produkter

Nu får du alle de produkter, som du kan opleve i vores behandling hjem, så du selv dagligt kan benytte dig af vores nøje udvalgte produkter. Vi sælger næsten alle de typer produkter, som vi til daglig bruger i vores behandlinger, så når du finder noget der virker hos os, kan du nemt fortsætte behandlingen, uden at skulle forbi butikken for at købe.

hudpleje

Alle typer produkter

Vi har som sagt både produkter til hår, negle og hud, og du finder produkter fra Phytomer, glo minerals, glo therepeutic, Vie Collection, m2, Joik, CND, LaPrin. Vores webshop er et relativt nyt initiativ på opfordring af jer, så det er nemmere for jer, at fortsætte de behandlingsformer som i kan lide og i føler har en effekt. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning om brug, og er du i tvivl om noget, må du endelig komme forbi i vores butik i indre København. Her står vi klar til at give gode ideer til, hvordan produkterne kan bruges for at få det maksimale ud af dem, med lige netop din hud eller negle.

Begrænset udvalg, med høj kvalitet

Vi sælger kun hudpleje produkter som vi selv kan stå 100% inde for, og af samme grund har vi kun en hvis mængde forskellige produkter til at starte med. Vi vil kunne give dig den bedste vejledning til, hvordan du skal bruge det du køber, og vi er derfor eksperterne, som du kan bruge inden eller efter du har købt.