Sådan får du en god hårdag – hver dag

Du kender uden tvivl selv til det – de dårlige hårdage. Der er ikke noget værre. Det er de dage, hvor håret bare er ustyrligt, hvor den normale frisure ikke gider at sidde, som den plejer, og hvor hårtotterne stritter i øst og vest. Og uanset hvad man prøver at gøre for at ”tæmme” håret, har det sit eget liv og vil ikke arte sig.

Kan du nikke genkendende til dette scenarie, eller er du bare generelt lidt utilfreds med den gamle, kedelige frisure? I så fald bør du læse med nedenfor, hvor vi giver dig 3 skarpe tips til, hvordan du kan få bugt med de dårlige hårdage og få pustet nyt liv i frisuren.

det er dit hår

#1 Udvid dit hårlook med extentions

Du går måske og døjer med tyndt og pjaltet hår i dagligdagen. Måske dine lokker klumper sig sammen og efterlader frit udsyn til hovedbunden. Det kan også være, at dine spidser bare spalter konstant, selvom du forsøger at pleje håret så godt som muligt. I sådanne tilfælde bør du overveje hårextensions. Mange opfatter nærmest dette som en form for ”snyd”, da det ikke er ens eget hår.

Men faktum er, at hårextensions både kan give håret ekstra volumen og længde efter behov og præference. Desuden anvender de fleste frisører ægte hår i god kvalitet, som matcher din eksisterende hårfarve og -stil. Og hvis extensions giver dig velvære og gode hårdage, ja så gør det da ikke noget at ”snyde” lidt. Hos de fleste frisører kan du læse meget mere om extensions og de forskellige metoder til påsætning af hår.

#2 Sæt (ny) farve på håret – og hverdagen

Et andet godt tip til at få reduceret de dårlige hårdage er at give din frisure en vaskeægte makeover. Dette kan du med fordel gøre ved at farve dit hår i en ny og anderledes farve, der giver dig et nyt look, og som åbner op for nye styling-muligheder. Det kan også være, at du bare gerne vil styrke din eksisterende hårfarve eller supplere med reflekser, som giver håret spil og nyt liv.

Du kan sagtens farve dit hår hjemme i privaten, men (bitter) erfaring viser, at det ofte kan gå galt, og at resultatet hyppigt ender med en anden farvenuance end lige den, du havde forventet. Det kan derfor anbefales at gå til en professionel frisør, så du er 100 % sikker på at få det look, som du drømmer om.

Forandring fryder, og ved at sætte ny farve på håret kan du måske også sætte farve på hverdagen.

#3 De rigtige hårprodukter kan gøre forskellen

Hvis du hverken har mod på hårextensions eller -farvning, kan mindre ”indgreb” også gøre det. I mange tilfælde handler dårlige hårdage simpelthen om, at man ikke anvender de rette hårprodukter.

Det er ganske individuelt fra person til person, hvilket produkt der virker og passer bedst til håret. Men med en god shampoo, balsam og eventuelt hårolie kommer du rigtig langt. Og suppleret med en eventuel hårkur kan du vinke farvel til de dårlige hårdage og byde velkommen til en sund og flot frisure – hver dag.

God fornøjelse!

Skriv en kommentar