Walk on Moons er et skarpt skåret koncept i stramme grafiske former skabt i et bæredygtigt og cirkulært univers

Walk on Moons er et skarpt skåret koncept i stramme grafiske former skabt i et bæredygtigt og cirkulært univers. Vi sætter farten ned på tværs af sæsoner og trends ud fra ønsket om at udvise respekt for mennesker, planeten og vores samfund.

Vi kalder det ”I AM NOT WASTE”; en tankegang, som vi ønsker at give videre til vores kunder og samarbejdspartnere, så de ikke kun køber et design til kortvarig brug, men reelt også beholder produktet længere, bruger det mere og giver det videre i en cirkel, der skal bidrage til en ny måde at forbruge og tænke mode. Vi tænker i helheds koncepter, der skal være med til at forankre de nødvendige forandringer i tøjbranchen. Gennem vores community og netværk af kunder og partnere, opfordrer vi til aktiv dialog, gennemsigtighed og fællesskab.

Vi arbejder ud fra en ukompliceret tilgang til mode, og det er afgørende for os at designe efter tilgængelige metoder, teknologi og kompositioner, der sikrer tøjet den længst mulige levetid. Vi ønsker ikke at fremtvinge et bæredygtigt koncept ud fra komplicerede designede forudsætninger, men i stedet at indføre helt nye måder at tænke design og udvikling.

Vi vil vende processen om, og lade kreativiteten udspringe af det, der allerede er, så længe det kan konceptualiseres og formes til brugbart tøj, der passer de fleste og kan bruges hver dag.

Det er vores ønske at udvikle os sammen med vores kunder og samarbejdspartnere og hele tiden have innovative løsningsmodeller og udviklings ideer med som et bærende element i vores forretningsgrundlag.

Vi ønsker at sætte farten ned og vil gøre op med en uhensigtsmæssig ”køb og smid væk” kultur. Derfor laver vi tøj, der er nemt at bruge, og som kan indgå i en garderobe sæson efter sæson, og blive brugt igen og igen. Derfor er en stor del af vores forretningsplan at opbygge at udvide vores returportal, således at vore produkter kan blive gensolgt i cirklen. Vi tror på, at gensalg er vejen frem for modebranchen.

Skriv en kommentar